Nieuws/Entertainment
971524175
Entertainment

Tooske ’heel verdrietig’ na eliminatie Dancing With The Stars

Tooske Ragas heeft op Instagram de kijkers van Dancing With The Stars bedankt voor hun steun tijdens en na de aflevering van gisteravond. De presentatrice is erg verdrietig om haar eliminatie, die ook voor veel ophef zorgde onder de kijkers.

Tooske en haar partner werden door het publiek weggestemd in de zesde aflevering van het RTL4-programma. Dat terwijl de jury het stel net had beloond met twee tienen. Het stel was overtuigd van een plek in de halve finale, maar Chantal Janzen maakte aan het einde van de aflevering bekend dat de kijkers haar het minste aantal stemmen had gegeven. Bibian Mentel en Anouk Hoogendijk waren daarentegen wel door.

Op Twitter werd vol ongeloof gereageerd. Veel mensen zeggen te stoppen met kijken of roepen anderen op om ook af te haken. Tooske is er in ieder geval van overtuigd dat ze wel zal overleven. „De afgelopen maanden heb ik met ziel en zaligheid getraind en gelachen met de beste en liefste Glenn Feddema, en wat had ik graag met hem in de finale gestaan. Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel.”