Nieuws/Entertainment
976556
Entertainment

Selena Gomez en The Weeknd uit elkaar

Na tien maanden is er een einde gekomen aan de relatie van Selena Gomez en The Weeknd. Hun drukke schema’s zouden de reden voor de breuk zijn.

Selena en The Weeknd hebben sinds een paar maanden al een knipperlichtrelatie. Hij was veel op tour en zij moest veel werken in New York. Dat was moeilijk voor ze”, zo vertelt een bron aan People. „Het is over voor nu, maar ze hebben nog wel contact.”

De twee hebben het erg moeilijk met de breuk. „Het is lastig voor hen dat ze zich moeten realiseren dat dit de weg is die ze moeten bewandelen, maar het is al maanden moeilijk.” Selena werd het afgelopen weekend geregeld gespot met haar ex Justin Bieber, van wie ze van 2011 tot en met 2015 een relatie had. Volgens de bron zijn de twee niet opnieuw een stel.

Fans ontdekten ter bevestiging dat The Weeknd, die eigenlijk Abel Tesfaye heet, meteen flink wat mensen uit Selena’s omgeving ontvolgde op Instagram. Onder meer de assistente van de zangeres, haar moeder en de vriendin die haar een nier gaf kunnen niet meer op aandacht van The Weeknd rekenen. Selena zelf volgt hij overigens nog wel.

Selena en The Weeknd werden in januari voor het eerst aan elkaar gelinkt, nadat ze zoenend gespot waren. De rapper had daarvoor een relatie met topmodel Bella Hadid.