Nieuws/Entertainment
982285413
Entertainment

Sylvie Meis gaat trouwen!

Eerder werd er al over gespeculeerd, nu is daar dan de bevestiging: Sylvie Meis is verloofd!

Drie maanden nadat ze voor het eerst werd gezien met haar vriend Niclas Castello, zijn de twee tortelduifjes van plan te gaan trouwen. Dat bevestigt haar management aan het Duitse Bunte. Verdere details over de verloving zijn nog niet bekend.

Eerder deze maand kon Shownieuws al exclusieve foto’s laten zien, waarop vooral Sylvie’s ring erg opviel. Hoewel ze normaal ook een diamant draagt, heeft ze nu duidelijk een ander sieraad om haar vinger zitten. De gebruikelijke ronde diamant die aangevuld wordt met kleinere diamantjes, is vervangen door een nog opvallendere variant. Het heeft er dan ook alle schijn van dit juweel haar verlovingsring is.

Sylvie maakte haar nieuwe liefde in juli bekend, toen ze zoenend in zee werd gefotografeerd. De vonk zou op het huwelijk van Sylvie’s vriendin Barbara Meier en haar man Klemens Hallmann zijn overgesprongen.

Op Instagram showt Sylvie trots haar ring.

Op Instagram showt Sylvie trots haar ring.

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.