Nieuws/Entertainment
985247
Entertainment

Zwangere Christina Aguilera 'bang om dik te worden'

Christina Aguilera is als de dood dat ze door haar zwangerschap haar slanke lijn kwijtraakt...

De zangeres kwam na haar zwangerschap van zoontje Max zes jaar terug behoorlijk aan en werd in de jaren daarna nog zwaarder, tot ze afgelopen zomer besloot dat het genoeg geweest was. Door keihard te werken viel ze uiteindelijk meer dan zeventien kilo af. Nu ze weer zwanger is, doet Christina er alles aan om niet weer zoveel aan te komen.

"Ze werkte heel hard om haar figuur weer terug te krijgen", vertelt een bron aan Life & Style. "Het feit dat ze vlak na haar enorme gewichtsverlies weer zwanger is, baart haar zorgen. Ze is heel bang om aan te komen omdat ze juist zo haar best heeft gedaan om af te vallen."

De 33-jarige zangeres heeft dan ook een leger aan diëtisten en trainers ingeschakeld om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk aankomt. Want niet alleen heeft ze geen zin om de strijd tegen de kilo's wéér aan te gaan, ook moet ze zich binnenkort in een trouwjurk wurmen...

"Ze wil wel in vorm blijven. Christina is heel ijdel. Ze wil er perfect uitzien op haar trouwdag", zegt de ingewijde.

Christina's vriend Matt Rutler vroeg haar op Valentijnsdag ten huwelijk. Al snel bleek dat er ook een kindje op komst was.