Nieuws/Entertainment
985250
Entertainment

Diana Ross bemoeit zich met bruiloft Ashlee Simpson

Diana Ross' zoon Evan zou het liefst gisteren trouwen met Ashlee Simpson, maar moederlief houdt de touwtjes stevig in handen.

Acteur en 'zoon van' Evan Ross ging al na zes maanden op de knieën voor Ashlee, want: "Ik wist meteen al dat zij de ware was. Ik had haar na een maand al willen vragen", vertelt hij dolverliefd aan E! News.

Het hele gedoe rond hun huwelijk vindt hij dan ook overbodig, want als het aan hen lag trouwden ze gewoon meteen en in het geniep, zonder andere mensen erbij, maar dat wil zijn moeder Diana niet hebben. De bruiloft van haar zoon is éigenlijk ook haar bruiloft, vertelt Evan. "Ze is bij werkelijk alle aspecten betrokken, van de bruiloft tot ons verlovingsfeest." Maar dat zegt hij geen bezwaar te vinden. "Ze is bij alles wat ik doe betrokken. Ze is een geweldige moeder."

Wat Evan betreft wordt er niet alleen zo snel mogelijk getrouwd, maar komen er ook gelijk kinderen. Ashlee kreeg vijf jaar geleden zoontje Bronx met muzikant Pete Wentz en wat Evan betreft baart ze er nog tien kindertjes bij... "Het is natuurlijk aan Ashlee, maar ik wil heel veel kinderen. Ik ben opgegroeid met... tien broers en zussen."

Dat belooft dus wat...