Nieuws/Entertainment
985252
Entertainment

Mila Kunis en Ashton Kutcher leggen vermogen neer voor droombruiloft

Ashton Kutcher tast diep in de buidel om zijn Mila Kunis haar droombruiloft te geven.

Ashton was eerder al getrouwd met Demi Moore, maar voor Mila is het de eerste bruiloft, dus bijzonder zal het zijn, wat Ashton betreft.

Een bron vertelt aan het tijdschrift Life & Style: "Hij wil koste wat kost dat zij haar droombruiloft krijgt. Het moet een sprookje worden." Mila's 'sprookje' is een prijzig verhaal, want het totale kostenplaatje ligt rond de 2,5 miljoen dollar. Maar dan hebben ze ook wat...

De twee willen trouwen in het chique Hill Villas Hotel in Bali,  en om dat hotel af te huren legt het stel 13.582 dollar neer. De gasten moeten dus helemaal naar Bali gevlogen worden, wat volgens het blad rond de twee miljoen dollar zal gaan kosten. Mila is fan van ontwerper Elie Saab, dus de kans is groot dat hij haar trouwjurk zal ontwerpen. De jurken van de ontwerper kosten rond de twintigduizend dollar.

Ashton betaalde een kwart miljoen voor Mila's diamanten verlovingsring en kan het zich natuurlijk niet veroorloven om minder neer te tellen voor de trouwring, dus ook dat bedrag komt er nog bij. Maar daar ligt Aston, die naar verluidt een vermogen van rond de 140 miljoen dollar heeft, allemaal niet wakker van. Alles voor zijn Mila!

Mila en Ashton kennen elkaar van de comedy That '70s Show en verloofden zich in februari. Mila zou inmiddels ook zwanger zijn van Ashton, maar heeft dat nog niet bevestigd. Het is nog onbekend wanneer het stel gaat trouwen.