Nieuws/Entertainment
986747764
Entertainment

Boris Johnson vernoemt zoontje naar artsen

Eerder deze week werd al bekend dat Boris Johnson weer vader is geworden. Zijn verloofde Carrie Symonds is woensdag bevallen van een jongetje. De naam van het kleintje hielden ze geheim. Tot nu!

De Britse premier en zijn verloofde Carrie Symonds hebben hun zoon Wilfred Lawrie Nicholas Johnson genoemd. Symonds maakte dat zaterdag bekend op Instagram. De namen zijn een eerbetoon aan hun grootvaders en twee artsen die Boris Johnson behandelden toen hij in het ziekenhuis lag met het coronavirus.

De voornaam van het ventje verwijst naar de grootvader van de premier, zijn tweede naam naar Carrie’s opa. De naam Nicholas verwijst naar de artsen Nick Price en Nick Hart, ’de twee artsen die Boris vorige maand het leven hebben gered’ .

Het is voor de 55-jarige Johnson niet de eerste keer dat hij vader is geworden. Hij heeft al vier kinderen met zijn ex-vrouw, Marina Wheeler.

Artsen vereerd

De twee Britse artsen waarderen dat de Britse premier Boris Johnson zijn pasgeboren zoon ook naar hen heeft vernoemd. „We zijn vereerd”, aldus Nick Price en Nick Hart van het ziekenhuis in Londen waar Johnson vorige maand lag.