Nieuws/Entertainment
987573
Entertainment

DNA-bewijs 'zoon' Michael Jackson nep

De DNA-testresultaten waaruit zou blijken dat de 31-iarige Brandon Howard de geheime zoon is van Michael Jackson, zijn vervalst.

Het document is in elkaar geknutseld door Alki David, die in opdracht van Brandon een documentaire maakt over Michaels 'geheime zoon'. Alki beweerde dat uit de test was gebleken dat voor 99,9% bewezen is dat Brandon Michaels vlees en bloed is.

Website TMZ heeft ontdekt dat het logo dat boven het document staat, een afbeelding is die van het internet is geplukt. De documentairemaker blijft volhouden dat de testresultaten echt zijn.

Nader onderzoek van TMZ heeft uitgewezen dat Alki vorige maand wél bij een DNA-lab is geweest, maar dat uit het onderzoek is gebleken dat het DNA van Brandon en Michael, verkregen uit tandheeldkundige schimmels van The King of Pop niet overeenkomen.

Een medewerker van het DNA-laboratorium onthult dat er twee testen zijn gedaan: één met DNA van Michael en één met DNA van Michaels broers Jermaine en Tito. Uit beide testen kwam naar voren dat Brandon geen bloedverwant is van de Jacksons.

Conlcusie: Brandon, de zoon van Miki Howard, die in 1982 een affaire zou hebben gehad Michael, en Alki hebben alles verzonnen...