Nieuws/Entertainment
988616104
Entertainment

Lil’ Kleine met band op verjongd We Are The Future

Lil’ Kleine komt samen met zijn band naar het jongerenfestival We Are The Future. Ook namen als Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy en Snelle staan op het affiche voor het eendaagse festival op 20 oktober in AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft de organisatie 4PM Entertainment en E&A Events woensdag bekendgemaakt.

Het festival wordt daarnaast een feest voor alle leeftijden, zonder drank, drugs en tabak. De organisatie hoopt zo meer jongeren aan te trekken die samen met een ouder of verzorger komen. „We geven gehoor aan de wens van veel jongeren, met vrienden en familie boven de 18 jaar. Zij hadden eerder geen toegang tot het populaire festival, maar vanaf komende editie dus wel. We verwelkomen hen graag en pakken daarom uit met meer en grotere artiesten”, aldus organisator Philippe Hes van 4PM Entertainment.

Toch zal er dankzij Lil’ Kleine wel Drank & Drugs op het festival zijn. De rapper speelt zijn hit, net als altijd, in originele vorm en past de tekst niet aan voor het jongere publiek. Dat bevestigt een woordvoerder aan BuzzE.

Kaartjes voor We Are The Future zijn vanaf donderdag te koop.