Nieuws/Entertainment
989214233
Entertainment

Hoon voor Arjen Lubach na bespotten prinses Ariane

Arjen Lubach

Arjen Lubach

Arjen Lubach heeft op Instagram een screenshot gepost waarop jongste prinses Ariane tijdens de toespraak van haar vader toevallig net verschrikt kijkt, bij het horen van een onverwacht geluid.

Arjen Lubach

Arjen Lubach

De komiek van het programma Zondag met Lubach schrijft bij de post: „Als je live op tv bent en het beeld uit wordt gezoomd.” Dat onder zijn fans op Instagram weinig koningsgezinden zijn, blijkt uit de vele bijval die hij krijgt. Maar niet iedereen kan de grap waarderen. Sommigen vinden het ’flauw’ en ’goedkoop’. Iemand haalt dan ook hard uit: „Door je vergrootglas erop te leggen maak je dat meisje belachelijk. Wat kan zij eraan doen dat ze voor de camera moet staan met haar gezin waar ze niet voor gekozen heeft? Ze is nog een kind. En jij blijkbaar ook.”

Op Twitter ligt Arjen Lubach al gauw helemaal onder vuur. „Stoer zeg, een meisje van 13 belachelijk maken. Chapeau!” Een ander noemt het een ’slechte actie’. „’t is verdorie ’n kind. Erg beneden je niveau dit.” Velen vinden het ’goedkoop scoren’. „Wat ontzettend flauw en makkelijk, beneden jouw waardigheid, die je waarschijnlijk dan ook niet hebt. Valt me vies tegen van je.” Een creatieveling heeft ondertussen een screenshot van Lubach teruggevonden waar Lubach zelf niet van zijn beste kant opstaat. Een volgende vindt wel dat deze ’slechte grap’ van Lubach ’de kroon spant’. Anderen vinden daarentegen weer dat ’een grapje’ moet kunnen en noemen het ’onschuldig’.