Nieuws/Entertainment
990187055
Entertainment

Campagneleider Donald Trump haalt uit naar Lady Gaga

Lady Gaga is maandag te gast bij de laatste campagnebijeenkomst van Joe Biden in Pennsylvania, en dat was voor de communicatiebaas van de campagne van Donald Trump, Tim Murtaugh, reden om uit te halen naar zijn rivaal én de zangeres.

In een tweet liet Murtaugh weten dat Biden door met Gaga te werken zijn minachting voor het gewone volk in Pennsylvania laat zien, aangezien 600.000 van hen in de mijnindustrie werken en de zangeres een ’anti-fracking activist’ zou zijn.

Hij stelde daar ook bij: „Biden zal altijd de wensen van liberaal Hollywood en radicaal links voorrang geven, terwijl president Trump altijd denkt aan de belangen van het werkende volk.”

Op sociale media lieten al heel wat mensen weten dat Lady Gaga om veel dingen bekend staat, maar niet om haar standpunt rond fracking, een mijnmethode waarbij water, zand en chemicaliën onder hoge druk in een boorput worden gepompt en zo kleine explosies veroorzaken.

Ook de zangeres zelf heeft niet al te veel met het onderwerp op, gezien een Instagram Story waarin ze de tweet van Murtaugh postte en daarbij schreef: „Wat is fracking?”

Luister ook naar de nieuwste Telegraafpodcast over de Amerikaanse verkiezingen: ‘Trump vs. Biden – de strijd’: