Entertainment/Sterren
990859023
Sterren

Katie Price onherkenbaar na Brazilian butt lift en liposuctie

Katie Price in 2019.

Katie Price in 2019.

Helemaal puur natuur was ze natuurlijk allang niet meer, maar nu heeft Katie Price het wel heel bont gemaakt. Bont en blauw, zelfs. Het Britse model reisde af naar Turkije, waar ze flink onder het mes is gegaan. En dat allemaal in naam der schoonheid.

Katie Price in 2019.

Katie Price in 2019.

Tabloid The Sun plaatste zondagavond foto’s waarop het voormalige naaktmodel onherkenbaar te zien is. De 42-jarige ex-echtgenote van Mysterious Girl-zanger Peter Andre ligt met opgezwollen lijf in bed en heeft aan de vijf cosmetische ingrepen onder meer twee bolle, blauwe ogen overgehouden.

Een bron die Katie goed kent, zegt tegen The Sun: „Ze heeft verschrikkelijk veel pijn nadat ze een BBL (Brazilian butt lift, red.) onderging, waarbij je vollere billen krijgt met eigen vet. Ook kreeg ze een ooglidcorrectie, lipfillers, liposuctie en werden de littekens van een vorige facelift onder handen genomen.”

Ondanks de helse pijnen zou Katie – die wereldberoemd werd onder haar artiestennaam Jordan – maar wat blij zijn dat de operatie is gelukt. „Ze herstelt in een villa met zwembad, maar kan niet wachten om weer thuis te zijn bij haar kinderen.”

Op de foto’s is overigens niet vast te stellen welke emoties Katie daadwerkelijk vertoont.

Luister ook naar de podcast ‘Generatie T.’ waarin vier jonge Telegraaf-journalisten het idee van maakbare schoonheid en de toenemende populariteit van plastische chirurgie bespreken:

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo