Nieuws/Entertainment
994999720
Entertainment

Meg Ryan koopt miljoenen 'stulpje' in Montecito

Meg Ryan kan de verhuisdozen gaan inpakken, want de actrice kocht een prachtige villa in Montecito, Californië. In dit 'rijkendorp' wonen onder andere ook Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres. Ryan betaalde bijna 4,9 miljoen euro voor het optrekje, maar krijgt daar volgens makelaar Sotheby's dan ook wel wat voor terug. Dit meldt E! News.

Het huis beslaat zo'n 390 m2 en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een zwembad in de tuin, die is ingericht als een extra leefruimte buiten. Bij het terras buiten is een openhaard, een op maat gemaakte barbecue plus buitenkeuken en een spa waarin ze zich heerlijk kan terugtrekken terwijl ze geniet van het prachtige uitzicht op de bergen.

Het terrein is goed afgeschermd, wat iets te opdringerige fans op afstand houdt. Meg kan ook aan de slag met het plukken van fruit, want er staan meerdere fruit-en avocadobomen op haar landgoed. Mocht ze daarna een wijntje willen drinken om bij te komen, dan haalt ze die uit haar wijnkelder, waar ruim 300 flessen op de juiste temperatuur voor haar uitgestald staan.