Nieuws/Entertainment
995441
Entertainment

VIDEO Joran van der Sloot deelt paranormale ervaring

VIDEO - Joran van der Sloot beweert op videobeelden op Youtube dat hij een paranormale ontmoeting heeft gehad in zijn cel van de zwaarbewaakte Piedras Gordas gevangenis in Peru. Het is een raadsel hoe hij de beelden heeft kunnen maken.

De beelden waarin de moordenaar van de Peruaanse Stephany Flores vertelt over zijn paranormale ervaring zijn eind januari geplaatst. In de video vertelt Joran: "In het diepste van mijn verdriet kreeg ik toch ineens een blij gevoel. Ik zag heel duidelijk een wit licht en ineens stond er iemand. De persoon die verscheen stelde zich voor als medium Robbert van den Broeke en hij vertelde me dat ik niet bang hoeft te zijn."Op het moment van de ontmoeting wist Joran niet of Robbert al dan niet overleden was. “Mijn advocaat heeft het uitgezocht. Hij blijkt echt te bestaan en in leven te zijn. Toen ik dat hoorde kreeg ik kippenvel, ik ben een nuchter persoon en dit is wel iets extreems,” vindt de veroordeelde Nederlander.

De paragnost zou Joran meer dan eens bezocht hebben. "Hij liet me terugblikken op mijn leven. Ik zag zowel goede als slechte dingen. Dankzij hem heb ik geleerd dat het leven draait om de verbinding die we met elkaar hebben. Ik werd er erg emotioneel van", aldus Joran.

In een reactie laat Máximo Altez, de advocaat van Van der Sloot, weten dat hij geen idee heeft hoe zijn cliënt het voor elkaar heeft gekregen om de beelden te schieten.

Robbert van den Broeke is een omstreden medium, die in 2006 als oplichter werd ontmaskerd.