Nieuws/Entertainment
995963
Entertainment

Angelina Jolie: anorexia-alarm

Angelina Jolie heeft zich volledig laten meeslepen in de vermageringsgekte. Nog maar 42 kilo weegt de actrice, die instortte op de set van haar nieuwe speelfilm Unbroken. Ze heeft verval van krachten, maar het lukt zelfs haar man Brad Pitt niet om haar aan het eten te krijgen. Wat is er toch aan de hand met mooie Angelina die zichzelf tot grote wanhoop van haar omgeving halsstarrig blijft uithongeren?

Mager was ze altijd al, maar de meest recente foto’s van Angelina Jolie zijn ronduit schokkend. De armen van de 38-jarige actrice zijn luciferdun, aderen liggen dik over haar knokige handen. Hoe is het mogelijk dat een van de mooiste vrouwen ter wereld zichzelf zo lelijk en ziek maakt? De filmster, echtgenote van Brad Pitt, weegt nog slechts 42 kilo. Geen wonder dat ze instortte op de set van haar nieuwe speelfilm Unbroken, tijdens opnamen in Australië. Brad Pitt doet er volgens bronnen in Hollywood alles aan om zijn vrouw aan het eten te krijgen, maar Angelina is koppig, er komt geen lepel yoghurt en geen boterhammetje met kaas in.

„Brad drukt haar steeds weer op het hart dat ze moet aankomen. Maar ze is gewoon eigenwijs als het om eten gaat”, vertelt een insider. „Ze leeft volledig op producten als gierst, spelt en quinoa. Het probleem is dat ze die producten niet aanvult met verse groenten en fruit. Ze vervangt haar maaltijden simpelweg door vogelvoer, zaadjes en nog eens zaadjes.”