Nieuws/Entertainment
996039
Entertainment

'Jennifer Lopez is een bitch'

Rosie Perez, danseres, actrice én de vrouw die verantwoordelijk was voor Jennifer Lopez' grote doorbraak in het programma In Living Color, denkt niet met warme gevoelens terug aan de diva...

Rosie, die in 1994 genomineerd was voor een Oscar wegens haar rol in de film Fearless,  schreef een autobiografie over haar veelbewogen leven. In het boek laat ze geen spaan heel van haar ex-collega Jennifer.

Rosie werkte in de jaren '90 als choreograaf voor het immens populaire sketchprogramma In Living Color, waarin ook Jim Carrey zijn acteerdebuut beleefde. Zij was bij het programma verantwoordelijk voor de dansgroep Fly Girls Dancers en was zeer gecharmeerd van ene Jennifer Lopez, die auditie kwam doen.

Van die beslissing kreeg ze al snel spijt, schrijft ze. Ze vond J-Lo een knappe meid "met een enorme kont" maar moest haar collega overhalen om haar aan te nemen, want: "hij vond haar vadsig en afgezaagd."

Al snel bleek die knappe meid met die kont een ramp om mee te werken. "Alle andere dansers liepen bij mij de deur plat om te klagen over de manier waarop Jennifer iedereen, dus de kleedsters, visagisten en ook mij, manipuleerde om er zelf beter van te worden." Al snel kreeg Rosie zelf ook last van diva Jennifer. "Ze begon tegen me te gillen als een 'ghetto biatch' en sloeg met haar vuisten op haar borst."

Rosie heeft J-Lo nog altijd niet vergeven voor haar divagedrag, schrijft ze. "Wij getinte dames hebben het altijd heel zwaar gehad in de entertainmentindustrie. Dit soort gedoe is niet goed voor ons en degenen die in onze voetsporen treden."