Nieuws/Entertainment
996792
Entertainment

Halfzus pleegde zelfmoord om carrière Julia Roberts te slopen

Julia Roberts' halfzus Nancy Motes zou haar zelfmoord zorgvuldig hebben gepland om Julia dwars te zitten.

Julia is genomineerd voor een Oscar voor haar rol in August: Osage County en kan een schandaal dus niet gebruiken. Volgens Conner Dilbeck, de zwager van Nancy, wist ze dat en heeft ze haar zelfmoord dan ook juíst in deze periode gepland.

Hij schrijft op zijn facebookpagina. "Nancy wilde dat de waarheid boven tafel kwam en was bereid daarvoor te sterven." Daarom schreef ze ook een vernietigende afscheidsbrief. "Ze maakte een eind aan haar leven vanwege haar valse zus Julia. Zij deed er alles aan om haar leven en dat van mij en mijn broer kapot te maken."

Volgens Conner was afgelopen Kerst de druppel voor Nancy. "Het kwetste haar enorm dat niemand van haar familie bij haar wilde zijn. Haar Kerst was heel eenzaam en ik denk dat ze het niet meer aankon."

Conner zegt dat hij Nany's afscheidsbrief gezien heeft en dat het een relaas van vijf pagina's was. "Ze schreef dat ze veel van mijn broer hield maar ook dat haar familie haar zo depressief maakte dat ze het niet meer zag zitten."

Vlak na Nancy's dood meldde een bron dat Julia juist alles uit de kast haalde om Nancy te laten opnemen in een peperdure afkickkliniek, maar Nancy weigerde dat. "Toen zei Julia dat ze haar maar moest bellen als ze klaar was om af te kicken. Maar dat telefoontje kwam dus nooit."