Nieuws/Entertainment
998810
Entertainment

Toetsenist Krezip heeft kanker

Annelies Kuijsters, de oud-toetsenist van Krezip, heeft lymfeklierkanker. Dat heeft de 30-jarige zangeres zelf bekendgemaakt op de website van Krezip.

Op de Krezip-site schrijft Annelies openhartig: "Op dit moment is ook voor mij en mijn gezin een moeilijke periode gekomen. In december is bij mij lymfeklierkanker ontdekt. Voor mij en de mensen om me heen een grote schok. Zeker omdat mijn vader vier jaar geleden aan dezelfde ziekte is overleden."De toetsenist laat weten dat ze probeert om positief te blijven en de ziekte met goede moed te lijf gaat "Ondanks de verschrikkelijke onzekerheid die kanker met zich meebrengt, is de prognose gelukkig goed en de behandeling is gericht op genezing. Dat is dan ook iets waar ik me aan vasthoud en me op focus."

Annelies heeft met haar man Gert een zoontje Benjamin Joris en dochtertje Lola. In haar strijd tegen de ziekte wordt ze onder anderen gesteund door haar oud-bandmaatje Jacqueline Govaert. Op Twitter schrijft de Krezip-zangeres: "Ze knokt zich er samen met haar gezin en familie, ongelooflijk dapper doorheen en wij steunen haar waar we kunnen."