Nieuws/Entertainment
999022
Entertainment

Bieber blowt rookgordijn

Het houdt maar niet op met tieneridool Justin Bieber. De omstreden superster is weer het middelpunt van een zoveelste schandaal.

De 19-jarige zanger vloog samen met elf vrienden en zijn vader in zijn privévliegtuig naar New York voor de Super Bowlfinale. De piloten hebben nu verklaard dat er zo veel marihuana door de passagiers in het vliegtuig werd gebruikt dat ze de zuurstofmaskers op moesten zetten. Ze waren anders bang bedwelmd te raken door de wietlucht en het vliegtuig niet meer te kunnen besturen. Bovendien zouden de piloten in de problemen zijn gekomen als ze gewoon zouden hebben doorgeademd en er daarna een drugstest zou worden afgenomen.

Geïntimideerd

Intussen moest de stewardess zich schuilhouden in de cockpit. Bieber en zijn vader zouden haar meerdere keren geïntimideerd hebben met zeer grove taal. De stewardess heeft verklaard nooit meer een dienst te willen draaien in het privévliegtuig.

Enfant terrible Bieber bezocht ook verschillende feestjes in New York tijdens het American footballfinaleweekend. Maar sommige clubs hadden blijkbaar geen zin in gedonder en weigerden hem de toegang.

Het gaat van kwaad tot erger met Bieber. Vorige maand werd hij nog in Miami gearresteerd wegens illegaal straatracen en drugsgebruik. Critici stellen dat hij een zeer slechte invloed heeft op de Amerikaanse jeugd. Er is een online petitie gestart om de Canadees uit de VS te laten zetten en zijn green card af te pakken.