Entertainment/Gossip
999498093
Gossip

’Tom Brady wilde niet scheiden van Gisele Bündchen’

Tom Brady zou naar verluidt helemaal niet hebben willen scheiden van Gisele Bündchen. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de Americanfootballspeler er alles aan wilde doen om zijn huwelijk met het model te redden.

„Dit was niet Toms idee, dit was nooit zijn idee. Hij wilde het koste wat kost oplossen, omdat hij geen scheiding wilde en niet wilde dat het huwelijk zou eindigen”, aldus de bron tegen het blad. Afgelopen vrijdag werd bekend dat de 45-jarige Amerikaan en de 42-jarige Braziliaanse de scheidingspapieren hadden ingediend bij de rechtbank in Florida.

Volgens de ingewijde wilde de quarterback van de Tampa Bay Buccaneers in relatietherapie gaan om het huwelijk te redden, omdat hij niet wilde dat zijn kinderen gescheiden ouders zouden krijgen. Maar dat was volgens Bündchen te laat. „Ze heeft hem genoeg kansen gegeven om dingen op te lossen, maar die heeft hij niet aangepakt”, aldus de bron.

Brady en Bündchen trouwden in 2009 en kregen samen twee kinderen. De sporter „volgde zijn passie” tijdens het huwelijk, maar dat brak hem volgens de ingewijde uiteindelijk op. „Leuk voor hem natuurlijk, maar uiteindelijk kreeg het model het gevoel dat hij niet naar haar luisterde.”