Nieuws/Financieel
1022763
Financieel

’Dividendaandelen gaan volgend jaar  outperformen’

Het einde van het huidige beursjaar komt met rasse schreden naderbij. Beleggers moeten zich na de opmars van de aandelenkoersen positioneren voor 2014. De voorkeur van DFT-bezoekers gaat vooral uit naar dividendaandelen, zo blijkt uit een peiling.

Voor aandelenmarkten en in het bijzonder Japan en Amerika  verliep 2013 tot nu toe succesvol geholpen door het zeer ruimhartige monetaire beleid van de centrale banken wereldwijd.  Ook de toegenomen winstgevendheid bij het bedrijfsleven zorgde voor enthousiasme.

Voor het nieuwe beursjaar verwacht 40% van de bezoekers dat dividendaandelen het best gaan presteren.  Bijna 30% gaat er van uit dat cyclische aandelen het meeste rendement zullen bieden.

Zo´n 20% meent dat de floppers van dit jaar hun leven in 2014 flink gaan verbeteren.  In defensieve aandelen ziet slechts 12% voor volgend jaar het meeste brood.

 Royce Tostrams en Nico Bakker presenteren vanavond vanaf 20.00 hun visie over het nieuwe jaar tijdens het DFT Online Seminar.  Beide technisch analisten zien het  beursklimaat zonnig in. Ook laten ze hun licht schijnen op welke aandelen u wel en welke u juist niet moet hebben.

Deelnemen aan het seminar kan nog steeds. Klik hier om in te schrijven.