Nieuws/Financieel
1068342
Financieel

DFT Online Seminar | Scoren op de beurs in 2013

In het samen met RBS georganiseerde seminar zullen Koen Bender, Martine Hafkamp en Dennis Tigges in de studio uitgebreid ingaan op het huidige beursklimaat, de risico´s en kansen voor beleggers en met welke aandelen of slimme strategie mooie rendementen kunnen worden gescoord.

Gaat de eurocrisis roet in het eten gooien of liggen de aandelen er juist prachtig bij? Moeten we het dicht bij huis zoeken of gaan de opkomende markten beleggers rendementen brengen? En waar staat de economie en de beurs over een jaar?

Het zal allemaal besproken worden, waarbij uiteraard ook een aantal handige beleggingsadviezen en nuttige tips voor 2013 niet zal ontbreken.

Het seminar van 6 december is het tweede grote DFT-seminar over de beurskansen in 2013. Afgelopen donderdagavond werd het eerste seminar door een recordaantal bezoekers bekeken.

Een kleine 1500 beleggers en anderen geïnteresseerden luisterden in het volgeboekte seminar een uur lang naar de adviezen en tips van DFT-goeroes Sem van Berkel, Harry Geels en Jim Tehupuring.

Rode draad van het verhaal was dat beleggers zich niet moeten laten afleiden door de onzekere economie. Veel bedrijven staan er juist goed voor, terwijl de aandelenkoersen historisch gezien nog steeds laag staan. Ook ziet het trio nog goede kansen voor een eindejaarsrally.