Premium
Het beste van De Telegraaf
Eerste lockdown kostte Librije (***) 800.000 euro
Jonnie Boer gaat op Aziatische toer
V.l.n.r. Thérèse en Jonnie Boer, chef Nelson Tanate en manager Jan Willem Berendsen voor hun nieuwe bar Senang.
De Nederlandse horeca maakt zware tijden door. Ook het beroemdste horecapaar van ons land, driesterrenchef Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse van hotel-restaurant De Librije (***), kan erover meepraten. Toch hebben zij net in Zwolle een bar overgenomen.
V.l.n.r. Thérèse en Jonnie Boer, chef Nelson Tanate en manager Jan Willem Berendsen voor hun nieuwe bar Senang.
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Buccan Gietijzeren Pannen
Keuze uit verschillende soorten pannen
Beschikbaar in rood, blauw of zwart
Gemaakt van gietijzer
Met uitstekende warmteverdeling
€ 29.99€ 199.95
Fleece Panty
€ 14.99€ 29.95
Wolfgang Onkruidborstel
€ 49.99€ 177.95
Ariel Pods Halfjaarbox
€ 39.99€ 79.99