Nieuws/Financieel
1087608
Financieel

'Speel met CFD’s in op de trend'

Hoe kan je als belegger bovengemiddelde rendementen realiseren? Gerrit Bosboom,eigenaar van Trendscore, geeft aan hoe hem dat lukt. Tevens maakt de DFT-goeroe duidelijk waarom hij graag belegt in CFD's. Graag vernemen we ook uw strategie en visie.

Begonnen in: Begin 2000 ben ik als zelfstandig analist begonnen na eerder voor een grote financiële dienstverlener te hebben gewerkt. De nodige studie met "verplichte" literatuur zoals Trend Following door Michael Covel en Trade Your Way to Financial Freedom door Van K Tharp gecombineerd met gezond verstand heeft een solide trendvolgende strategie opgeleverd.

Strategie: Wij hanteren de uitgangspunten van technische analyse en gebruiken zelf ontwikkelde indicatoren. Het tijdig inspelen op sterke trends en het daarna monitoren van deze beleggingen zorgde de afgelopen jaren voor een renderende aandelenportefeuille.

Beleggingstip: Kijk als belegger of CFD’s voor u interessant kunnen zijn. Met deze hefboomproducten kan namelijk gemakkelijk en goedkoop ingespeeld worden op zowel een verwachte koersstijging als -daling. En wel van onder meer aandelen(indices), valuta's en grondstoffen. Op Trendscore.nl is meer informatie over CFD's te vinden.