Nieuws/Financieel
1124034
Financieel

DFT seminar: Sem's kijk op aandelen

Straks om 20.00 uur kunt u DFT-goeroe Sem van Berkel live via pc, maar ook via iPad in actie zien via een online seminar. De kleurrijke optiehandelaar geeft dan zijn visie op aandelen. Schrijf u hier in.

U kunt zich (geheel gratis) aanmelden via deze link. ,,Dat gaat om de SEM Rendement Certificaten, een ideaal alternatief voor aandelen en heel geschikt voor een 'slapende' portefeuille", stelt Van Berkel.

Met een lange beleggingshistorie mag de DFT columnist met recht één van de meest ervaren beursspecialisten van Nederland worden genoemd.

Iedereen kan zijn kooptips uiteraard opvolgen door de aandelen aan te schaffen. Maar ook kiezen voor de door BNP Paribas uitgegeven SEM Rendement Certificaten.

Deze maken gebruik van professionele optieconstructies en leveren ook rendement op als de koers niet stijgt. De DFT goeroe gaat samen met productexpert Nico Langedijk uitleggen hoe dit zit.

Dit seminar begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Meldt u snel aan, want vol is vol!

Het Online Seminar is ook te bekijken via de iPad. U kunt de applicatie gratis downloaden via deze link.  Inschrijven is wel vereist om het seminar te zien.