Nieuws/Financieel
1212861
Financieel

Met Sprinters naar New York

Bent u een goede belegger en wilt u een reis naar New York winnen? Dan kunt u zich nu via DFT.nl inschrijven voor de Sprintercompetitie, georganiseerd in samenwerking met ING. Bij dit gratis beursspel krijgt u een eigen (virtuele) portefeuille waarmee u zelf uw beleggingen kunt bepalen.

De proefweek is voorbij en vanaf maandag begint het echte spel. Die zal drie weken aanhouden. De prijzen zijn niet mis: de hoofdprijs is een tiendaagse vliegreis naar New York voor twee personen, inclusief hotel. Ook wordt er een MacBook Air en een iPhone 4S vergeven. Bovendien kunnen de deelnemers aan het beursspel elke week een iPad en iedere dag een iPod Shuffle winnen.

Met sprinters kun je met een kleine inleg inspelen op een op- of neergaande prijsbeweging. Zowel van aandelen(indices) als van grondstoffen, valuta’s en obligaties.

De Sprintercompetitie staat bekend om haar realistische karakter. Zo kunnen de hele dag aan- en verkooporders worden geplaatst en worden er transactiekosten in rekening gebracht. Ideaal voor mensen die hun beleggingskunsten willen tonen en er ook nog een mooie prijs aan willen overhouden. Meespelen is gratis, u dient zich alleen in te schrijven.