Nieuws/Financieel
1290104
Financieel

PAN-hoofdsponsor Oyens & Van Eeghen aan het woord

CEO Pim Baljet blikt terug op een geslaagde previewavond.

“Zo af en toe vindt Oyens en Van Eeghen het gepast om iets terug te doen voor onze loyale vermogensbeheercliënten. En dan gaan we op zoek naar een gedeelde passie. Door de jaren heen is gebleken dat veel van onze relaties een grote liefde hebben voor kunst en cultuur. Net als wijzelf.

In het verleden hebben we, mede door ons tweede kantoor in het zuiden van het land, al veel van onze relaties kunnen ontvangen op de TEFAF in Maastricht. We waren betrokken partner van de Kunst- en Atelierroute in Den Bosch en hebben in 2016 de viering van het 500ste sterfjaar van markant kunstenaar Jheronimus Bosch aangegrepen voor de organisatie van mooie bijeenkomsten.

Los van speciale ontmoetingen die wij hebben met onze klanten, en die zijn vaak in het kader van kunst en cultuur, schept het mij ook persoonlijk groot genoegen om onze rijke kunstwereld te kunnen ondersteunen. We zijn met ons bedrijf erg trots om hoofdsponsor te zijn geworden van PAN Amsterdam als dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale kunstliefhebbers.

Het unieke van PAN Amsterdam is dat vrijwel elk tijdperk en elke stijl is vertegenwoordigd. Er is, bij wijze van spreken, voor ieder wat wils en het is vrijwel ondenkbaar niet bekoord te worden in de rondgang langs de galeriehouders, antiquairs en kunsthandelaren. Het soort van werk waaraan ik zelf het meest hecht en dat ik in de loop van de jaren ook wel eens heb aangekocht is van de traditionele Larense School – het dorp dat werd ‘ontdekt’ door Jozef Israëls en zijn zoon Isaac aan het einde van de 19de eeuw, of de vroeg expressionistische Bergense School. Maar als ik op reis ben in Barcelona of New York dan sla ik Centre de Cultura Contemporània of het MoMa natuurlijk niet over.

Het deed mij en mijn collega’s op vrijdag 18 november heel veel deugd om meer dan 1200 relaties van Oyens & Van Eeghen de gelegenheid te kunnen bieden om als eerste de enorme veelheid en prachtige diversiteit van PAN Amsterdam 2016 te kunnen aanschouwen. We gaan ervan uit dat we hier een mooie traditie van maken. Het was een geweldige avond onder gelijkgestemden en ik kijk nu al uit naar volgend jaar!”

Meer informatie over de beurs vindt u op PAN Amsterdam.