Nieuws/Financieel
1300113
Financieel

Gratis seminar met beleggingsspecialisten

Goede voornemens: overstappen van sparen naar beleggen in 2017?

VANAVOND Ondanks de uitstekende gang van zaken op Wall Street en recent op het Damrak bestaat er bij veel spaarders nog steeds huiver om meer risico te nemen. Wilt u weten hoe u in het komende jaar zelfstandig en tegen lage kosten de overstap zou kunnen maken naar beleggen? Volg dan vanavond het gratis online seminar met de beleggingspecialisten Peter Siks en Martijn Rozemuller. 

Twijfelt u al langer te beginnen met beleggen? Of zoekt u naar een manier om zelfstandig vermogen op te bouwen? Siks (beleggersauteur en trainer Binck) en Rozemuller (ETF-specialist en managing director van Think ETF’s) geven u handvatten om in een uur goed beslagen ten ijs te kunnen komen op het gebied van beleggen.

Waarom zou je kijken?

Over de afgelopen 100 jaar was het gemiddelde rendement op een aandelenbelegging ongeveer 7%, tegenover een spaarrendement van 3%. Bij een maandelijkse inleg van €300 gedurende 30 jaar is dat een verschil van bijna €190 duizend! Maar hoe weet je waarin je moet beleggen, hoe je risico’s beperkt, waar je op kan letten en welke simpele fouten kan je voorkomen?

Na dit webinar weet je:

- Waarom beleggen en sparen andere doelen hebben en prima samen gaan

- Hoe je zelf eenvoudig een portefeuille kan opstellen

- Waar je op kan (moet!!) letten bij het maken van je keuzes·     

- Alles over de rol van kosten, verborgen kosten en het effect op jouw rendement 

Tijdens het webinar dat duurt van 20.00 tot 21.00 geven we een beperkt aantal leuke incentives weg. Dus wacht niet langer en schrijf je in!