Nieuws/Financieel
1319327
Financieel

DFT-seminar:  Profiteer mee aan hand experts

Wilt u gebruik maken van kansen in de markt, maar heeft u onvoldoende tijd of expertise om succesvol te beleggen? Volg dan woensdagavond 22 februari het gratis online seminar met Chris Jongbloed, beleggingsdeskundige van Saxo Bank.

Als particulier is het lastig om de financiële markten actief op de voet te volgen en vanwege de onzekere omgevingsfactoren een goede strategie te bepalen. Het behalen van rendement is door een gebrek aan tijd of expertise geen eenvoudige zaak.  

Op het seminar, dat onder leiding staat van Janneke Willemse, laat Saxo-deskundige Jongbloed een eenvoudige manier zien om kansrijk mee te beleggen met de experts door een combinatie van de innovatieve technologie en de expertise van Morningstar en BlackRock. Klik hier om in te schrijven

Jongbloed zal een aantal zorgvuldig geselecteerde beleggingsportefeuilles bespreken met diverse profielen. U kunt eenvoudig in- en uitstappen en kunt indien nodig direct weer over uw vermogen beschikken. Ook komt uitgebreid aan bod wat de risico’s zijn.

We zien u graag op het seminar van woensdag 22 februari dat duurt van 20.00 tot 21.00 uur. U kunt LIVE vragen stellen aan de experts. Klik hier om in te schrijven.