Nieuws/Financieel
1374160302
Financieel

DFT-seminar: kansen en bedreigingen met einde beursjaar in zicht

Wilt u weten welke kansen en bedreigingen er richting het einde van het dit beursjaar nog voorbij kunnen gaan komen? En welke aandelen er technisch gezien nog goed bijliggen of juist in mindere doen zijn? Volg dan op donderdag 23 september het gratis DFT-seminar georganiseerd door Société Générale.

De aandelenbeurzen hebben dit jaar vooralsnog overwegend prachtig gepresteerd. Vooral de AEX heeft onder aanvoering van techfondsen een indrukwekkende opmars laten zien. Toch lijkt er langzamerhand wat hoogtevrees te komen bij beleggers mede doordat centrale bankiers aanstalten beginnen te maken om de monetaire steun terug te draaien en de inflatie nog steeds stevig aantrekt.

Tijdens het seminar gaat Geert-Jan Nikken van TradeIdee de financiële markten door zijn technische bril bekijken. Opnieuw legt hij de liniaal langs een aantal belangrijke graadmeters zoals de AEX en brede S&P500. Het valutapaar EUR/USD, goud en bitcoin komen eveneens bij hem aan de orde.

Daarnaast zal Geert-Jan vanuit zijn discipline technische analyse een aantal top-aandelen en flop-aandelen bespreken. Maar dat is niet alles. In het webinar zullen de technische ideeën en visies vertaald worden naar concrete Turbo-Tips met Société Générale Turbo's.

Binnen 1 uur ben je bijgepraat over de huidige kansen en bedreigingen in de markt. En dat allemaal in begrijpelijke taal met een vleugje humor.

Wilt u deelnemen aan het gratis seminar dat duurt van 20.00 tot 21.00 uur en LIVE vragen stellen aan beursexpert Nikken schrijf u dan snel in. Klik hier om mee te doen aan het seminar.

Kijk hier het vorige DFT Seminar terug: