Nieuws/Financieel
1375382558
Financieel

Vanavond gratis seminar: het najaar in met gouden tips

Het handelsconflict, nieuwe stimulerende maatregelingen van de ECB, negatieve rentes en pieken in de olieprijs van maar liefst 20% in één dag: 2019 is tot nu toe een uiterst boeiend jaar voor de belegger. Ondanks deze perikelen heeft de AEX de opmars in de tweede helft van het jaar stevig voortgezet.

De grote vraag is dan ook of de voorspoedige gang van zaken zal aanhouden, en wat de parels zijn onder de AEX en andere Nederlandse fondsen die voor u als belegger belangrijk zijn om in de gaten te houden.

In dit gratis online seminar van DFT bespreken John Beijer, senior analist bij TurboTrends en productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten dé trends en marktontwikkelingen waarvan u als belegger op de hoogte móet zijn: hoe staat de AEX er fundamenteel voor en wat geven de technische indicatoren aan? Welke recente ontwikkelingen kunnen een impact hebben op uw beleggingen?

Tijdens de presentatie geeft Beijer zijn marktvisie over de Nederlandse beursindices en zijn concrete koersdoelen over het restant van het jaar. Uiteraard ontbreekt zijn visie over de individuele aandelen niet, en zal hij aangeven welke Nederlandse fondsen een must-have zijn in uw portefeuille om het jaar mooi af te sluiten.

Christophe Cox toont de werking van verschillende beursproducten en hoe u hiermee kunt anticiperen op alle mogelijke marktbewegingen. Ook staat hij stil bij de risico’s die zijn gebonden aan de producten.

In dit interactieve online seminar neemt u deel aan verschillende polls, komt u te weten hoe uw medebeleggers denken over de markt, en kunt u live vragen stellen gedurende de presentatie.

We zien u graag vandaag om 20.00 uur online om de gouden tips van dit najaar te ontdekken! Klik hier om in te schrijven.