Premium
Het beste van De Telegraaf
Oosterse restaurants houden de moed erin
Enkele Chinese horeca-ondernemers v.l.n.r.: Terrence Ip, van Kota Radja in Hattem, Ang Jon Hu, van Chi Ling in IJmuiden, David Leung van Roku in Waalwijk, Wing Sit, van Azië in Hoorn, en Wing Fong Lai, van Dynasty in Amsterdam.
Ⓒ Foto Anne van der Woude
Waarom zou je een mooi feest maar één keer houden, vroeg de club van Aziatische restauranthouders in ons land zich af. Eén week na hun vorige Chinees Nieuwjaarsdiner was het land in lockdown. Daarna keken de leden drie jaar lang met weemoed terug op het festijn: zou dat ooit nog terugkomen?
Enkele Chinese horeca-ondernemers v.l.n.r.: Terrence Ip, van Kota Radja in Hattem, Ang Jon Hu, van Chi Ling in IJmuiden, David Leung van Roku in Waalwijk, Wing Sit, van Azië in Hoorn, en Wing Fong Lai, van Dynasty in Amsterdam.
Ⓒ Foto Anne van der Woude
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
OOQE Watch Pro 6
Denver TAQ-10463 Android Tablet
Voordeelverpakking Gillette Scheermesjes