Nieuws/Financieel
139892180
Financieel

Vanavond online seminar: Investeren in startups

Start-ups krijgen de afgelopen jaren steeds meer aandacht, maar voor beleggers zijn ze soms nog een onduidelijk product. Hoe investeer je in start-ups, hoe risicovol is dat en waar moet je opletten als je dat doet? Deskundigen geven woensdagavond uitleg tijdens een online seminar.

Nederland heeft de perfecte condities om Unicorns te creëren van de opkomende start-ups en scale-ups. Echter zijn de meest succesvolle start-ups en scale-ups vaak genoodzaakt om buiten Nederland financiering op te halen en kunt u als investeerder hier niet in participeren. Waar ligt dit aan, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit gaat veranderen?

Tijdens dit gesprek gaan André Brouwers van het Beleggingsinstituut, Patrick de Zeeuw van Startupbootcamp en Marleen Evertsz van Nxchange de dialoog aan over de start-up cultuur in Nederland. Daarnaast zal Evertsz haar mening geven over hoe start-up/scale-ups financiering georganiseerd is in Nederland en hoe het veel beter zou kunnen. De Zeeuw zal verder ingaan hoe zij Business Angels mee laten draaien in het Angelbootcamp programma en zo de kans op succesvolle vervolg investeringen vergroten.

Gedurende het gesprek heeft u de mogelijkheid LIVE vragen te stellen. Het gratis online webinar zal plaatsvinden van 20.00 tot 21.00 uur.