Financieel/Geld
1402603702
Geld

Cadeaukaart voor sport gelanceerd

Amsterdam - Cadeaukaartenbedrijf Blackhawk en sportboekingssite Champ hebben een cadeaukaart gelanceerd waarmee sportactiviteiten cadeau gegeven kunnen worden. De nieuwe Sport Cadeaukaart is volgens de bedrijven de grootste van Nederland.

Kopers bepalen zelf de waarde, van €5 tot €150. De ontvanger kan de gift besteden bij aangesloten sportaanbieders. Op het ogenblik gaat het om 5.000 sportactiviteiten bij 2.500 sportaanbieders. Inschrijving staat open voor meer aanbieders. Het beschikbare sportaanbod loopt uiteen van fitness en yoga tot kleutergym en skydiven.

Vooralsnog kan de cadeaukaart alleen virtueel besteld worden via de site Geefsport.nl. Dan krijgt men een online tegoed dat besteed kan worden bij de aangesloten aanbieders.

Vanaf medio april ligt de kaarten ook bij meer dan 2800 distributiepunten, waaronder Bruna-winkels, melden de bedenkers. Later in het jaar verwachten zij een uitbreiding naar 6000 distributiepunten.

Blackhawk heeft al meerdere cadeaukaarten op de markt, zoals Restaurant Cadeau, Beauty Cadeau, Fashion Cadeau en Sauna Cadeau. Champ is naar eigen zeggen het grootste boekingsplatform voor sport in Nederland.