Financieel/Stan Huygens Journaal
1409366761
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Chefs blij dat ze weer kunnen koken voor gasten op terras

Weer uit lunchen!

Leo van Langh (r.), chef-eigenaar van brasserie De Koepel in Voorburg, en zijn kok Anthony Troiano waren blij dat ze weer voor hun gasten konden koken.

Leo van Langh (r.), chef-eigenaar van brasserie De Koepel in Voorburg, en zijn kok Anthony Troiano waren blij dat ze weer voor hun gasten konden koken.

Voorbij zijn de broodjes op een muurtje of een krentenbol achter het bureau. Bij de restaurants zitten de terrassen vol, nu er weer mag worden geluncht. Als er waterdichte parasols en goede windschermen zijn, is het komende dagen ook mogelijk. „Eindelijk”, lijken velen te denken.

Leo van Langh (r.), chef-eigenaar van brasserie De Koepel in Voorburg, en zijn kok Anthony Troiano waren blij dat ze weer voor hun gasten konden koken.

Leo van Langh (r.), chef-eigenaar van brasserie De Koepel in Voorburg, en zijn kok Anthony Troiano waren blij dat ze weer voor hun gasten konden koken.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF