Financieel/Stan Huygens Journaal
1487253056
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Zoete inval in Telegraaf-café

De Chinese ambassadeur Tan Jian met chef-kok Onno Kokmeijer (r.) van Ciel blue (**), die met souschef Gerard Villaret (l.) voor een klasse-lunch zorgde. De vertegenwoordiger van 1,4 miljard mensen beklaagde zich erover dat hij onze parlementsleden uitnodigde voor een gesprek en dat hij niets terughoorde: ,,Niet één van hen reageerde!”

De Chinese ambassadeur Tan Jian met chef-kok Onno Kokmeijer (r.) van Ciel blue (**), die met souschef Gerard Villaret (l.) voor een klasse-lunch zorgde. De vertegenwoordiger van 1,4 miljard mensen beklaagde zich erover dat hij onze parlementsleden uitnodigde voor een gesprek en dat hij niets terughoorde: ,,Niet één van hen reageerde!”

Vogels van velerlei pluimage schoven aan voor de lunch in ons Stan Huygens Café op de Masters Expo. Het attente RAI-personeel zette extra tafels neer zodat iedereen kon zitten. Al komen we op deze pagina ruimte tekort om al onze gasten een plekje te bieden: graag geven we toch een indruk!

De Chinese ambassadeur Tan Jian met chef-kok Onno Kokmeijer (r.) van Ciel blue (**), die met souschef Gerard Villaret (l.) voor een klasse-lunch zorgde. De vertegenwoordiger van 1,4 miljard mensen beklaagde zich erover dat hij onze parlementsleden uitnodigde voor een gesprek en dat hij niets terughoorde: ,,Niet één van hen reageerde!”

De Chinese ambassadeur Tan Jian met chef-kok Onno Kokmeijer (r.) van Ciel blue (**), die met souschef Gerard Villaret (l.) voor een klasse-lunch zorgde. De vertegenwoordiger van 1,4 miljard mensen beklaagde zich erover dat hij onze parlementsleden uitnodigde voor een gesprek en dat hij niets terughoorde: ,,Niet één van hen reageerde!”

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF