Nieuws/Financieel
1583956716
Financieel

Thuisbezorgd.nl en Deliveroo steunen restaurants

In reactie op de dinsdagavond afgekondigde kabinetsmaatregelen, die restaurants hard raken, komen Thuisbezorgd.nl en Deliveroo met extra steunmaatregelen.

Bij Thuisbezorgd.nl hoeven restaurants die zich nieuw aanmelden, tijdelijk geen commissie te betalen. De afhaalcommissie blijft 0%. Tot eind maart rekende Thuisbezorgd nog 13% commissie voor bestellingen waarbij de klant via de website of app betaalt en vervolgens bij het restaurant ophaalt.

Verder biedt Thuisbezorgd.nl een korting van 25% voor aangesloten restaurants op de commissie van zijn eigen bezorgdienst Scoober.

Bij de uitbraak van het coronavirus in maart was Thuisbezorgd.nl al met een ondersteuningspakket gekomen. Wereldwijd gaat het inmiddels om een bedrag van €30 miljoen.

Deliveroo brengt de afhaalcommissie ook naar 0% en biedt restaurants de mogelijkheid om betalingen dagelijks te ontvangen.

Daarnaast kunnen klanten kunnen via het maaltijdenbezorgplatform voortaan bij de bestelling een fooi geven.

Uitbreiding

Thuisbezorgd kondigde ook een versnelde uitbreiding van Scoober aan en honderden extra bezorgers en ondersteunend personeel te gaan werven.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd