Financieel/Geld
1634026231
Geld

Slim: knappe influencer verkoopt haar badwater

De Instagramfeed van Belle Delphine.

De Instagramfeed van Belle Delphine.

Amsterdam - Belle Delphine, een 20-jarige Britse vrouw met bijna vier miljoen volgers op Instagram, weet op briljante manier geld te verdienen aan haar populariteit. Zo verkocht ze het water waarin ze had gebadderd voor £24, of €27 per potje.

De Instagramfeed van Belle Delphine.

De Instagramfeed van Belle Delphine.

Het water mag alleen voor sentimentele doeleinden worden gebruikt en niet worden opgedronken, schrijft Belle erbij op haar website. De oplage van 500 stuks was in twee dagen uitverkocht. Zo verdiende Belle maar liefst €13.500 aan een uurtje badderen (en wat potjes).

In een reactie aan de Daily Mail vertelt ze zelf ook geschrokken te zijn door de animo voor haar badwater. „Het leek me gewoon een grappige manier om geld te verdienen.”

Elfenoortjes

De 20-jarige heeft miljoenen volgers verzameld door met een pruik, elfenoortjes en veel make-up in vaak uitdagende outfits te poseren. Ze noemt zichzelf gamergirl, omdat ze in haar outfits lijkt op een Japans strip- of gamefiguurtje.

Belle laat zich sowieso graag betalen door gaar fans. Zo kunnen zij abonnementen aangaan die meer dan €2000 kosten, waarmee haar fans exclusieve selfies, foto’s ’en meer’ te zien krijgen.