Nieuws/Financieel
1656236
Financieel

Pouw neemt failliet Besseling Travel over

VIANEN - Het in november failliet gegane vervoersbedrijf Besseling maakt een doorstart, onder de vleugels van concurrent Pouw Vervoer.

Dat heeft het bedrijf uit Vianen via een persbericht bekendgemaakt. De naam van het familiebedrijf zal met de overname niet verdwijnen. „Besseling Travel maakt onder de vlag van Pouw Vervoer als zelfstandig opererend bedrijf een doorstart”, aldus Pouw. „Passagiers van Besseling zullen geen verschil merken wanneer ze instappen.”

Failliet

Het moederbedrijf van taxidochter Bestax, met 150 medewerkers in dienst, vroeg in november faillissement aan. Het ging al langer slecht met het vervoersbedrijf uit Amersfoort, naar eigen zeggen omdat het een aantal contracten de laatste jaren tegen veel te scherpe tarieven heeft uitgevoerd.

Pouw zegt dat de activiteiten vanuit dezelfde locatie in Amersfoort worden gecontinueerd. „Het bieden van een uitstekende service en kwaliteit blijft hierbij centraal staan. Een team van medewerkers met vertrouwde gezichten zal de klanten blijven bedienen en geven daarmee het vertrouwen dat reeds ingepland werk zonder problemen doorloopt.”