Financieel/Stan Huygens Journaal
1664714263
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Hoogste baas restaurantgidsen geeft uitleg:

’Michelin bedoelt groene ster als positief voorbeeld’

Gwendal Poullennec probeert het sap van een selderijknol.

Gwendal Poullennec probeert het sap van een selderijknol.

Hoog bezoek voor restaurant De Librije in Zwolle. Niemand minder dan Gwendal Poullennec, de hoogste baas van de Michelingidsen wereldwijd, kwam meevieren dat de zaak van Jonnie en Thérèse Boer de enige viersterrenzaak in ons land is geworden.

Gwendal Poullennec probeert het sap van een selderijknol.

Gwendal Poullennec probeert het sap van een selderijknol.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo