Nieuws/Financieel
1700354078
Financieel

Premium

Het beste van De Telegraaf

Snackbar korter open, minder luxe brood: gasprijs sijpelt overal door

Industriële bakkers bakken minder luxe brood en meer standaardbrood in grotere hoeveelheden.

Industriële bakkers bakken minder luxe brood en meer standaardbrood in grotere hoeveelheden.

Amsterdam - Aan alle kanten kruipt de steeds duurdere energie het dagelijks leven binnen. Vooral de stijgende gasprijs hakt er stevig in bij veel Nederlanders, maar ook bij bedrijven. Sommige leggen de productie stil of beperken de werktijden. „Veel ondernemers staan in de paniekstand.” Dat gaan consumenten merken in hogere prijzen, langere wachttijden en minder keuze bij de bakker, de bloemist en het cafetaria.

Industriële bakkers bakken minder luxe brood en meer standaardbrood in grotere hoeveelheden.

Industriële bakkers bakken minder luxe brood en meer standaardbrood in grotere hoeveelheden.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF