Financieel/Stan Huygens Journaal
170137332
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Lat ligt hoog ondanks personeelstekort horeca

Gastvrijheid blijft een vak apart

Hedwyghe Verbeke van hotel-landgoed Het Roode Koper (*) in Ermelo, Femke Gröniger van restaurant Joann in Enschede en Michelle van de Bunt, van restaurant De Leuf (**) in Ubachsberg.

Hedwyghe Verbeke van hotel-landgoed Het Roode Koper (*) in Ermelo, Femke Gröniger van restaurant Joann in Enschede en Michelle van de Bunt, van restaurant De Leuf (**) in Ubachsberg.

Iedereen weet hoezeer de horeca behoefte heeft aan goed personeel. Daardoor moeten vaker mensen worden aangenomen die minder geschikt zijn, in de hoop hen in de praktijk te kunnen trainen. Want de sector gaat de lat niet zomaar lager leggen, bleek in Den Haag tijdens de jaarlijkse krachtmeting voor de zwarte brigade. Zeg maar gerust: de Nederlandse kampioenschappen gastvrijheid.

Hedwyghe Verbeke van hotel-landgoed Het Roode Koper (*) in Ermelo, Femke Gröniger van restaurant Joann in Enschede en Michelle van de Bunt, van restaurant De Leuf (**) in Ubachsberg.

Hedwyghe Verbeke van hotel-landgoed Het Roode Koper (*) in Ermelo, Femke Gröniger van restaurant Joann in Enschede en Michelle van de Bunt, van restaurant De Leuf (**) in Ubachsberg.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF