Financieel/Stan Huygens Journaal
1771809968
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Rogér Rassin begonnen in Sassenheim

Van der Valk haalt sterrenchef binnen

Rogér Rassin deed ervaring op in veel verschillende keukens. Zo ook enkele maanden geleden in hotel-restaurant het Weeshuis in Gouda, dat eind deze maand officieel opent onder de naam WSHS.

Rogér Rassin deed ervaring op in veel verschillende keukens. Zo ook enkele maanden geleden in hotel-restaurant het Weeshuis in Gouda, dat eind deze maand officieel opent onder de naam WSHS.

Het grootste familiebedrijf in de Nederlandse horeca heeft een culinair boegbeeld in huis gehaald. Sterrenchef Rogér Rassin gaat aan de slag bij Van der Valk Hotel Sassenheim. Ooit verzorgde hij in Amsterdam de verwende gasten van het wereldberoemde Amstel Hotel met haar behaaglijke terras aan het water. Sinds kort werkt hij langs de snelweg van Amsterdam naar Den Haag.

Rogér Rassin deed ervaring op in veel verschillende keukens. Zo ook enkele maanden geleden in hotel-restaurant het Weeshuis in Gouda, dat eind deze maand officieel opent onder de naam WSHS.

Rogér Rassin deed ervaring op in veel verschillende keukens. Zo ook enkele maanden geleden in hotel-restaurant het Weeshuis in Gouda, dat eind deze maand officieel opent onder de naam WSHS.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF