Financieel/Stan Huygens Journaal
1797363099
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Eigenaar De Echoput en eetprof Peter Klosse neemt afscheid van Hotelschool

Gastronomieprof: ’Geef smaak terug’

Smaakprofessor Peter Klosse (l.) en zijn zoon Karel bij het 65-jarig bestaan van hotel-restaurant De Echoput in juli dit jaar met gastvrouwen Mariska Bank (m.) en Nina Vrieswijk en directeur Bob Bron van Moët Hennessy Nederland.

Smaakprofessor Peter Klosse (l.) en zijn zoon Karel bij het 65-jarig bestaan van hotel-restaurant De Echoput in juli dit jaar met gastvrouwen Mariska Bank (m.) en Nina Vrieswijk en directeur Bob Bron van Moët Hennessy Nederland.

Hele colleges over smaak gaf hij als lector Gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht aan zijn studenten. Geen wonder dat de bijnaam van dr. Peter Klosse, eigenaar van de Academie voor Gastronomie en het bekende Apeldoornse hotel-restaurant De Echoput, de smaakprofessor was.

Smaakprofessor Peter Klosse (l.) en zijn zoon Karel bij het 65-jarig bestaan van hotel-restaurant De Echoput in juli dit jaar met gastvrouwen Mariska Bank (m.) en Nina Vrieswijk en directeur Bob Bron van Moët Hennessy Nederland.

Smaakprofessor Peter Klosse (l.) en zijn zoon Karel bij het 65-jarig bestaan van hotel-restaurant De Echoput in juli dit jaar met gastvrouwen Mariska Bank (m.) en Nina Vrieswijk en directeur Bob Bron van Moët Hennessy Nederland.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF