Financieel/Ondernemen
1823179281
Ondernemen

Premium

Het beste van De Telegraaf

Restauranthouder houdt volledige controle over zijn aanbod

Maaltijdplatform Bistroo wil bezorgmarkt opschudden met lage commissie

Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.

Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.

EINDHOVEN - Eten bestellen. Bijna iedereen doet het wel eens en door de sluiting van restaurants tijdens de lockdowns werd het bezorgen van maaltijden nóg populairder. Voor restauranthouders die zich aansluiten bij een van de grote gevestigde platforms betekent het vaak wel dat ze hoge commissies moeten betalen en niet altijd zelf de controle houden over acties. Maaltijdplatform Bistroo wil het anders doen.

Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.

Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF