Premium
Het beste van De Telegraaf
Restauranthouder houdt volledige controle over zijn aanbod
Maaltijdplatform Bistroo wil bezorgmarkt opschudden met lage commissie
Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.
Ⓒ Rob Engelaar
EINDHOVEN - Eten bestellen. Bijna iedereen doet het wel eens en door de sluiting van restaurants tijdens de lockdowns werd het bezorgen van maaltijden nóg populairder. Voor restauranthouders die zich aansluiten bij een van de grote gevestigde platforms betekent het vaak wel dat ze hoge commissies moeten betalen en niet altijd zelf de controle houden over acties. Maaltijdplatform Bistroo wil het anders doen.
Bas Roos, medeoprichter van Bistroo, meent dat de maaltijdbezorgmarkt toe is aan disruptie.
Ⓒ Rob Engelaar
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
OOQE Watch Pro 6
Denver TAQ-10463 Android Tablet
Voordeelverpakking Gillette Scheermesjes