Nieuws/Financieel
1829042261
Financieel

Seminar: Doorstomen of pas op de plaats maken?

Wilt u weten of de fraaie opmars op de aandelenmarkten in de tweede helft van het jaar een vervolg krijgt of dat er een terugtrekkende beweging in het verschiet ligt? En welke hoofdfondsen de wind in de rug houden? Volg dan op donderdag 24 juni het gratis DFT-seminar georganiseerd door BNP Paribas.

In de eerste helft van het jaar zat de stemming er op het Damrak zeer goed in. Vooral de versoepeling van de conronarestricties en de gunstige gang van zaken bij het bedrijfsleven wakkerdne de kooplust bij beleggers stevig aan. De AEX staat 100 punten hoger dan op het einde van 2020, de Dow Jones koerst 15% hoger en ook de grondstoffenprijzen rijzen de pan uit.

De beleggingsexperts Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer), technisch analist Nico Bakker (BTAC) en Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer) nemen tijdens het seminar de financiële markten onder de loep om te zien waar de kansen en risico zitten in de komende zes maanden.

Experts

Janneke Willemse die het seminar presenteert, bespreekt eerst hoe het de tips van de uitzending in december 2020 is vergaan. Vervolgens worden de belangrijkste thema’s besproken en volgen de nieuwe tips van de heren. Nico Bakker levert de technische analyse bij de fundamentele visie van Koen Bender en Jim Tehupuring.

Op het seminar van donderdagdat 24 juni dat duurt van 20.00 tot 21.00 uur kunt u LIVE vragen stellen aan de experts. Wilt u aanwezig zijn bij het gratis seminar klik dan hier om in te schrijven.