Financieel/Stan Huygens Journaal
1901383967
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

„Nederland kan gemakkelijk vijf driesterren restaurants hebben”

Hoofdinspecteur Michelin openhartig

V.l.n.r. voorzitter Frank Visser van Les Patrons Cuisiniers, sterrenchef en nieuwe Patron Richard van Oostenbrugge en Cees Helder.

V.l.n.r. voorzitter Frank Visser van Les Patrons Cuisiniers, sterrenchef en nieuwe Patron Richard van Oostenbrugge en Cees Helder.

Eindelijk was er weer eens een gala waarin het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen als lokatie mocht schitteren. Het werd qua sfeer en hoge culinaire niveau van Les Patrons Cuisiniers een prachtgala. Met opmerkelijke uitspraken van hoofdinspecteur Werner Loens van de beroemde, rode Michelingids.

V.l.n.r. voorzitter Frank Visser van Les Patrons Cuisiniers, sterrenchef en nieuwe Patron Richard van Oostenbrugge en Cees Helder.

V.l.n.r. voorzitter Frank Visser van Les Patrons Cuisiniers, sterrenchef en nieuwe Patron Richard van Oostenbrugge en Cees Helder.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF