Financieel/Stan Huygens Journaal
19134354
Stan Huygens Journaal
PremiumHet beste van De Telegraaf

Eerste geslaagden van interne opleiding bij Alliance Gastronomique

Binden, boeien en behouden

V.l.n.r. Alliance-voorzitter Marc van Gulick, directeur van Landgoed Lauswolt, Marieke Löhr van De Burgemeester (*) in Linschoten, Michelle van de Bunt van De Leuf (*) in Ubachsberg en Xavier Giessen van Bolenius (*) in Amsterdam.

V.l.n.r. Alliance-voorzitter Marc van Gulick, directeur van Landgoed Lauswolt, Marieke Löhr van De Burgemeester (*) in Linschoten, Michelle van de Bunt van De Leuf (*) in Ubachsberg en Xavier Giessen van Bolenius (*) in Amsterdam.

De oudste restaurantvereniging van Europa en ons land, Alliance Gastronomique (1967), heeft zijn eigen opleiding en de eerste geslaagde cursisten zijn sinds deze week een feit.

V.l.n.r. Alliance-voorzitter Marc van Gulick, directeur van Landgoed Lauswolt, Marieke Löhr van De Burgemeester (*) in Linschoten, Michelle van de Bunt van De Leuf (*) in Ubachsberg en Xavier Giessen van Bolenius (*) in Amsterdam.

V.l.n.r. Alliance-voorzitter Marc van Gulick, directeur van Landgoed Lauswolt, Marieke Löhr van De Burgemeester (*) in Linschoten, Michelle van de Bunt van De Leuf (*) in Ubachsberg en Xavier Giessen van Bolenius (*) in Amsterdam.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF