Financieel/Ondernemen
2115132075
Ondernemen

Premium

Het beste van De Telegraaf

Colombiaanse boeren leren oer-Hollands ambacht: kaas maken!

Tobias Rijnsdorp heeft lokale boeren in Colombia de fijne kneepjes van het ambacht van kaasmaken aangeleerd.

Tobias Rijnsdorp heeft lokale boeren in Colombia de fijne kneepjes van het ambacht van kaasmaken aangeleerd.

BOGOTA - Nederlandse kaas in Colombia. Het klinkt misschien niet meteen als een gouden formule, maar Tobias Rijnsdorp uit Gouda timmert er hard mee aan de weg onder de naam HolaAndes. Inmiddels realiseerde hij twee kaasmakerijen in het Zuid-Amerikaanse land en opende hij afgelopen week zijn tweede restaurant in de hoofdstad Bogota.

Tobias Rijnsdorp heeft lokale boeren in Colombia de fijne kneepjes van het ambacht van kaasmaken aangeleerd.

Tobias Rijnsdorp heeft lokale boeren in Colombia de fijne kneepjes van het ambacht van kaasmaken aangeleerd.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF