Nieuws/Financieel
2281058
Financieel

Seminar: Visie en tips 2e helft 2018

Na de voortvarende start van 2018, laten de aandelenmarkten steeds meer volatiliteit zien. De opspelende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en andere landen speelt hierin een grote rol. Gaat het beursklimaat in de tweede helft van het jaar verslechteren of breekt de zon snel weer door? En welke aandelen op het Damrak gaan de show stelen?

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het handelsconflict met China nog verder laten escaleren door de plannen om beperkingen in te voeren op Chinese investeringen in technologiebedrijven uit de VS. De aanpak van onder meer de Europese staalsector heeft eveneens de nodige onrust op de aandelenmarkten teweeg gebracht. Klik hier om in te schrijven.

Naast de oplopende handelsspanningen speelt het verkrappende rentebeleid van centrale banken, vooral in de VS, ook een belangrijke rol in het sentiment op de aandelenmarkten.

Tijdens het seminar van donderdag 12 juli geven de fundamentele beleggingsexperts Jim Tehupuring en Koen Bender samen met technisch analist Nico Bakker hun visie op de aandelenmarkten. Ook komen zij met concrete tips waar de kansen op de aandelenmarkten in de tweede helft van dit jaar liggen.

U hoort het allemaal tijdens het webinar Visie en Tips, dat BNP Paribas Markets traditiegetrouw weer organiseert en wat wordt gepresenteerd door Janneke Willemse.

We nodigen u van harte uit om het webinar op 12 juli om 20:00 uur te volgen. U kunt zich nu aanmelden voor het gratis webinar Visie en Tips. Klik hier om in te schrijven.